успешен предприемач: Нови статии, методики, съвети, тактики и стратегии за бизнес.

Бизнес правила от Ричард Брансън

Ричард Брансън: на лидерите плащат големи пари за това, че те вземат правилни решения

Най-ценния навик на всеки лидер е умението бързо да взема верните бизнес решения. Но как да определите какво решение от всички възможни е най-добро за бизнеса в момента? Въпросът никак не е лесен. За щастие, има успешни хора, които не само успяват да правят минимум грешки, а и споделят своят начин за оценяване и избор на успешни бизнес решения. чети още »
Формула на успешен бизнес

Формула на успешен бизнес от известен финансист

Един от най-известните финансисти в света - Херберт Кессон казва, че за да имате успешен бизнес, вие задължително трябва да имате предимства пред своите конкуренти. Но как да ги получите? чети още »
Съвети за преговори от Доналд Тръмп

Правила за водене на преговори от Доналд Тръмп

Трябва да се учим от най-добрите. Да видим девет съвета за преговори, които дава един от най-успешните хора в света - Доналд Тръмп, предприемач и новоизбрания президент на САЩ. чети още »
Добре е сътрудниците да мислят като предприемачи

Превърнете своите сътрудници в съмишленици за 6 стъпки

Учените са доказали, че сътрудниците, които имат мислене на предприемачи са по-мотивирани, по-отговорно се отнасят към своята работа и притежават превъзходни умения и творчески начини да решават проблеми в своята работа. Без съмнение, това са ценни работници във всяка една фирма. чети още »
Велик лидер и успешен предприемач

Правилните действия ще ви превърнат истинския лидер на своята фирма

Тайната на лидерството не е никаква тайна. На пръв поглед изглежда, че лидерството е свързано с нещо непостижимо за повечето хора, но често се оказва, че лидерите просто много работят, натрупват опит и имат капка късмет. Всичко това може да бъде събрано в няколко правила, които прилагат успешните предприемачи и истинските лидери. чети още »
Предприемач

16 неща, които доказват, че сте родени да бъдете предприемач

Трудно е да бъдеш предприемач. Наистина е трудно. Вие рискувате всичко: своя талант, идеи, парите, времето. Понякога губите, но започвате отново и отново. Но вие никога не бихте се отказали да бъдете предприемач, защото сте родени за това. чети още »
Лайфстайл на предприемача

Лайфстайл на предприемача: 10 начина да поддържате баланс между бизнеса и личния живот

Вие толкова сте увлечени от своята работа, че не ви остава време за личен живот? Възползвайте се от съветите на десет успешни бизнесмени, които са намерили своя начин да съхранят баланса между бизнеса и личния живот. Примери от лайфстайла на предприемачи. чети още »
Управление на времето за бизнесмени

За тези, които управляват сериозен бизнес: тайм мениджмънт от Джек Дорси – основателят на Twitter

Джек Дорси е много успешен бизнесмен – той е съоснователят на Twitter и Square и, разбира се, той има много задължения. Дорси има интересна система за планиране на времето. Тя му позволява да работи ефективно (и да печели милиони) и в същото време да има време за почивки и разходки. чети още »